Το μπαράζ χαμένων ευκαιριών ανά την Ευρώπη

Η αγωνιστική δράση της Τετάρτη περιελάμβανε πολλά γκολ, αλλά και αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες από αυτές που δεν... χάνονται. Ραφίκ Τζεμπούρ, Αλέξις Σάντσες, Γουέιν Ρούνεϊ και Θίο Γουόλκοτ διεκδικούν επάξια τον τίτλο της χειρότερης σπατάλης.

Το μπαράζ χαμένων ευκαιριών ανά την Ευρώπη
INTIME SPORTS

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού δέχθηκε μία πάσα... πάρε βάλε από τον Κώστα Μήτρογλου στο 2ο ημίχρονο, αλλά μπροστά σε κενή εστία καθυστέρησε, προσπάθησε να αποφύγει τον αντίπαλο αμυνόμενο και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα "κόλλησε" στην ισοπαλία με αντίπαλο τη Μάλαγα για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου και έχει τον Αλέξις Σάντσες να κατηγορεί γι' αυτό. Ο Χιλιανός έχασε 2 πανομοιότυπες ευκαιρίες, με σέντρα από αριστερά και προβολή εξ επαφής, η οποία κατέληξε ψηλά άουτ.

Στην Αγγλία, την ημέρα που κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Θίο Γουόλκοτ τα βρήκε με την Άρσεναλ για 3,5 χρόνια, ο διεθνής επιθετικός ίσως να ανάγκασε τους διοικούντες το σύλλογο να αναθεωρήσουν την άποψή του. Αφού έχασε πρώτα ένα τετ α τετ (υπό πίεση) στην αναμέτρηση κυπέλλου με αντίπαλο τη Σουόνσι, στη συνέχεια, μετά από κόρνερ, έστειλε την μπάλα πάνω στον αμυντικό που βρισκόταν στη γραμμή της εστίας.

Στη λίστα περιλαμβάνεται και ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος δεν... κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Γουέστ Χαμ, εξαιτίας της απαράδεκτης εκτέλεσης πέναλτι, με την μπάλα να συναντά την αντίστοιχη του... Σέρχιο Ράμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK