Πήραν και το Euro κ-19 οι Γερμανοί (VIDEO)

Οι επιτυχίες του γερμανικού ποδοσφαίρου δεν έχουν τέλος αυτό το καλοκαίρι, αφού μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η χώρα πανηγυρίζει και αυτήν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κ-19 που διεξήχθη στην Ουγγαρία.

Πήραν και το Euro κ-19 οι Γερμανοί (VIDEO)

Τα "πάντσερ" επικράτησαν 1-0 της Πορτογαλίας στον τελικό της Βουδαπέστης, χάρη σε γκολ του μέσου της Χέρτα, Χάνι Μουχτάρ στο 39ο λεπτό.

Οι παίκτες του Μάρκους Ζοργκ είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα νωρίτερα, αλλά ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 6 γκολ, ο 19χρονος Ντάβιε Ζέλκε της Βόλφσμπουργκ, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Μουχτάρ σκόραρε ξανά μετά από το 4-0 του ημιτελικού με την Αυστρία και στο 2ο ημίχρονο και στη συνέχεια ο 18χρονος τερματοφύλακας της Άαλεν, Όλιβερ Σνίτσλερ, και ο 19χρονος μέσος της Ρεντ Μπουλ Λειψίας, Τζόσουα Κίμιχ, χρειάστηκε να προβούν σε ορισμένες δύσκολες ενέργειες για να αποτρέψουν την ισοφάριση των Ιβήρων.

Στα τελευταία λεπτά οι Γερμανοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά ο 18χρονος επιθετικός της Λεβερκούζεν, Γιούλιαν Μπραντ, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε ακόμη

Η "χρυσή Βίβλος" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κ-19

Γερμανία 101: Μία πολυπολιτισμική σύμπραξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK