Σεφτέ ο Γκέκας, επτά γκολ η Σαχτάρ

Ο Φάνης Γκέκας άνοιξε λογαριασμό ως παίκτης της Κόνιασπορ, με το γκολ του να της δίνει τη νίκη κόντρα στην Ερτσίγεσπορ. Η Μπεσίκτας έπιασε τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή, η Σαχτάρ Ντόνετσκ διέσυρε την Άρσεναλ Κιέβου και η Σέλτικ έκανε ακόμα μία νίκη ρουτίνας.

Σεφτέ ο Γκέκας, επτά γκολ η Σαχτάρ

Süper Lig

Το πρώτο 90λεπτο του Φάνη Γκέκα με την Κόνιασπορ συνδυάστηκε με το πρώτο τέρμα του διεθνή Έλληνα επιθετικού με τη νέα ομάδα του, στην οποία έδωσε τη νίκη 1-0 απέναντι στην επίσης "νεοφώτιστη" Ερτσίγεσπορ. Ένα τέρμα ήταν αρκετό και για την Μπεσίκτας κόντρα στην Εσκισεχίρσπορ, με τον Ομέρ Σισμάνογλου να διαμορφώνει το 1-0 στο 70' και να στέλνει την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς στην κορυφή μαζί με τη Φενέρμπαχτσε.

Σεφτέ ο Γκέκας, επτά γκολ η Σαχτάρ

Premier League Ουκρανίας

Η χειρότερη φόρμα της Σαχτάρ Ντόνετσκ τα τελευταία 5 χρόνια πιθανότατα να έφτασε στο τέλος της, μετά από την ισοπέδωση με 7-0 της Άρσεναλ Κιέβου. Το χατ τρικ του Φακούντο Φερέιρα και τα 2 γκολ του Άλεξ Τεϊσέιρα οδήγησαν τους πρωταθλητές Ουκρανίας σε έναν θρίαμβο που πιθανώς θα επανεκκινήσει τη σεζόν τους και θα τους φέρει σε θέση ανταγωνιστή της Μέταλιστ.

20131005 - BRUGGE, BELGIUM: Club's Vadis Odjidja Ofoe celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Club Bugge and Oud-Heverlee Leuven, in Brugge, Saturday 05 October 2013, on day 10 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO BRUNO FAHY
20131005 - BRUGGE, BELGIUM: Club's Vadis Odjidja Ofoe celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Club Bugge and Oud-Heverlee Leuven, in Brugge, Saturday 05 October 2013, on day 10 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO BRUNO FAHY BELGA

Jupiler

Το γκολ του Βαντίς Οτζιτζά Οφοέ έδωσε στην Μπριζ τη νίκη 1-0 επί της Λόιβεν στο "Γιαν Μπρεϊντέλ" και διατηρεί την ομάδα του Σπύρου Φουρλάνου και του Βαλεντίνου Βλάχου (αμφότεροι εκτός αποστολής) σε επαφή με την Σταντάρ Λιέγης που κατέχει το απόλυτο των νικών με 9 ματς (αγωνίζεται την Κυριακή). Ο Γιώργος Γκαλίτσιος μπήκε αλλαγή στο 67' στη θέση του Αλεξάντερ Σολτς, στην εκτός έδρας ήττα της Λόκερεν με 2-1 από τη Σαρλερουά.

Σεφτέ ο Γκέκας, επτά γκολ η Σαχτάρ

Liga Sagres

Ο Φρέντι Μοντέρο έφτασε τα 8 γκολ σε 8 ματς με τα δύο που σημείωσε στη νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 4-0 επί της Σετούμπαλ στο "Ζοζέ Αλβαλάδε" και τα "λιοντάρια" του Λεονάρντο Ζαρντίμ επέστρεψαν στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Πόρτο.

Σεφτέ ο Γκέκας, επτά γκολ η Σαχτάρ

Premier League Σκωτίας

Ο ανταγωνισμός μειώνεται σιγά σιγα για τη Σέλτικ, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Μάδεργουελ με 2-0 στη Γλασκόβη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την άφησε 6 βαθμούς πίσω, στην 3η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Άντονι Στόουκς και Κρις Κόμονς σημείωσαν τα γκολ των "Καθολικών", για τους οποίους έμεινε εκτός αποστολής ο Γιώργος Σαμαράς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK