Αχμέτοφ για Λουτσέσκου: "Θα του έφερνα τους καλύτερους γιατρούς"

Η σχέση που έχουν αναπτύξει ο ιδιοκτήτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ρινάτ Αχμέτοφ, και ο προπονητής της, Μιρτσέα Λουτσέσκου, είναι κάτι παραπάνω από φιλικές, όπως προκύπτει μετά το τροχαίο ατύχημα του Ρουμάνου τεχνικού.

Αχμέτοφ για Λουτσέσκου: "Θα του έφερνα τους καλύτερους γιατρούς"

Ο δισεκατομμυριούχος Ουκρανός ταξίδεψε στο Βουκουρέστι όπου νοσηλεύεται ο έμπειρος προπονητής και αποκάλυψε πως "θα του έφερνα τους καλύτερους γιατρούς της Ευρώπης, αλλά ο Λουτσέσκου δεν θέλει κανέναν άλλον, εκτός από τους συμπατριώτες του".

Η συμπαράσταση για τον 66χρονο Ρουμάνο είναι καθολική στις τάξεις των πρωταθλητών Ουκρανίας, αφού το Σάββατο δεκάδες φίλοι της ομάδας είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδό της,"Ντόρνμπας Αρένα", με πανό στήριξης στον επί 7,5 χρόνια προπονητή τους.

"Ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας, είναι ο άνθρωπός μας. Η ομάδα θα τον περιμένει μέχρι τέλους. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε κάθε τρόπαιο για να τον κάνουμε χαρούμενο. Δεν είναι μόνο προπονητής μας, αλλά και φίλος μου. Θα τον επισκέπτομαι συχνά όσο αναρρώνει. Να με συνηθίσετε στο Βουκουρέστι. Ο Μιρτσέα μου εκμυστηρεύθηκε πως ήταν χαρούμενος που ήταν ζωντανός. Ήταν τυχερός ξανά. Το ατύχημα θα μπορούσε να ήταν χειρότερο".

Σύμφωνα με τις πιο θετικές ιατρικές εκτιμήσεις, ο Λουτσέσκου θα παραμείνει κλινήρης για περίπου 1 μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK