Ντάγκλας Κόστα: "Φοβόμαστε για τη ζωή μας"

Την δική τους απάντηση μέσω Ιnstagram έδωσαν οι παίκτες της Σαχτάρ για την άρνησή τους να επιστρέψουν στην Ουκρανία μετά τον φιλικό αγώνα με τη Λιόν στη Γαλλία.

Ντάγκλας Κόστα: "Φοβόμαστε για τη ζωή μας"
PHOTOGRAPH: STRINGER . / REUT

Μέσω Instagram ήρθε η απάντηση των παικτών της Σαχτάρ Ντόνετσκ σχετικά με την μη επιστροφή τους στην Ουκρανία μετά το φιλικό κόντρα στη Λιόν.

Συγκεκριμένα οι Ντάγκλας Κόστα, Ντεντίνιο και Άλεξ Τεσέιρα ανακοίνωσαν μέσω του λογαριασμού του πρώτου στο Instagram τους λόγους για τους οποίους αρνούνται να επιστρέψουν στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν:

"Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν εγκαταλείπω τον σύλλογο. Φοβάμαι. Όλα αυτά που διαβάζουμε, βλέπουμε ή ακούμε είναι ότι η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ περίπλοκη. Δεν ξέρουμε κάτω από ποιες συνθήκες μπορούμε να προπονηθούμε, πόσο μάλλον να παίξουμε. Πρέπει να ταξιδεύεις για να παίξεις τους αγώνες. Ποιος μας εγγυάται για την ασφάλειά μας;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Σαχτάρ. Μου αρέσει ο σύλλογος, ο κόσμος, η πόλη όμως φοβάμαι για μελλοντικές εμπόλεμες καταστάσεις και ,στην τελική, μην τυχόν συμβεί τίποτα με τις οικογένειές μας, όταν αποχωριζόμαστε στα ταξίδια.

Λυπάμαι για όλο αυτό που συμβαίνει. Αλλά, αυτή τη φορά όλοι διατρέχουμε τον κίνδυνο να χάσουμε τη ζωή μας αν βρισκόμαστε στην περιοχή. Έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση και τους έχουμε προτείνει να παραμείνουμε στην Ελβετία για προπονήσεις μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. Θέλουμε να παραμείνουμε στον σύλλογο, αυτό που ζητάμε όμως είναι οι συνθήκες εργασίας μας να είναι αυτές που πρέπει έτσι ώστε να μην διατρέχουμε κίνδυνο".

Ντάγκλας Κόστα: "Φοβόμαστε για τη ζωή μας"

Θυμίζουμε πως οι Άλεξ Τεξέιρα, Φρεντ, Ντεντίνιο, Ντάγκλας Κόστα, Φακούντο Περέιρα και Ισμαΐλι δεν επέστρεψαν ποτέ στην Ουκρανία μετά το φιλικό στη Γαλλία.

Σύμφωνα ωστόσο με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Σαχτάρ, ο μάνατζερ τους ήταν εκείνος που τους έπεισε να μην επιστρέψουν με την αποστολή με αφορμή την πολεμική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Διαβάστε ακόμη:

Για μαφιόζικες μεθόδους και απαγωγή κάνει λόγο η Σαχτάρ

Έξι παίκτες δεν επέστρεψαν ποτέ στην Ουκρανία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK