Θεοδωρίδης για Γενικός Γραμματέας στην UEFA

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική "El Mundo Deportivo", ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα είναι πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Τζιάνι Ινφαντίνο ως γενικός γραμματέας της UEFA.

Θεοδωρίδης για Γενικός Γραμματέας στην UEFA

O νυν αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν τον Τζιάνι Ιφαντίνο, ο οποίος έχει καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA.

Την αποκάλυψη κάνει η ισπανική "El Mundo Deportivo", υποστηρίζοντας πως ο Έλληνας παράγοντας έχει και το προφίλ που απαιτεί η θέση αλλά και άριστη συνεργασία με τον Μισέλ Πλατινί. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας της FIFA ο Ινφαντίνο. Σε αυτή την περίπτωση η προαγωγή του Θεοδωρίδη θα... πάρει αναβολή.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ