Αυτό το παρατσούκλι "κόλλησαν" στον Μπέιλ οι Ουαλοί

Ξέρετε πώς αποκαλούν τον Γκάρεθ Μπέιλ στα αποδυτήρια της Εθνικής Ουαλίας; Σας το αποκαλύπτουμε και υπάρχει και εξήγηση μάλιστα.

Αυτό το παρατσούκλι "κόλλησαν" στον Μπέιλ οι Ουαλοί

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμφίβολα αποτελεί τον σούπερ σταρ της Ουαλίας. Η Mr. 100.000.000 ευρώ είναι ο καλύτερος παίκτης και φυσικά ο πιο αναγνωρίσιμος.

Αλλά αν νομίζετε ότι δεν δέχεται και πειράγματα είστε γελασμένοι! Οι συμπαίκτες του λοιπόν εδώ και περίπου ένα μήνα δεν τον φωνάζουν Γκάρεθ ή Μπέιλ, αλλά... Ταρζάν!

Την αποκάλυψη την έκανε ο συμπαίκτης του στην Ουαλία, Τζο Λέντλεϊ! Όπως είπε μάλιστα, του "κόλλησαν" αυτό το παρατσούκλι όταν τον Οκτώβρη σε ματς κόντρα στην Γεωργία, του λύθηκε η κοτσίδα του και είδαν όλοι την... πλούσια κόμη του!

Δίκιο δεν έχουν;

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα