Έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα ο Κόουλμαν

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος βοήθησε μία ηλικιωμένη γυναίκα που περιπλανιόταν σε πολυσύχναστο δρόμο μιας ουαλικής πόλης.

Έσωσε ηλικιωμένη γυναίκα ο Κόουλμαν

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ οδηγούσε σε ένα δρόμο της πόλης Χάβερφορντγουεστ όταν εντόπισε την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν μπορούσε να θυμηθεί που μένει και κινδύνευε από τα δεκάδες αυτοκίνητα που περνούσαν γύρω της.

Αμέσως κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, την προσέγγισε και της πρότεινε να γυρίσουν την πόλη σε μία προσπάθεια να θυμηθεί που βρίσκεται το σπίτι της. Όταν ο 42χρονος προπονητής διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πρόοδος, ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα η γυναίκα επέστρεφε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "This is South Wales", ο Κρις Κόουλμαν εξήγησε: "Παρατήρησα την κυρία στην άκρη του δρόμου. Φαινόταν πολύ στενοχωρημένη και μπερδεμένη. Τη ρώτησα αν είναι εντάξει και μου είπε ότι έχει χαθεί. Την έβαλα στο αυτοκίνητο και γυρίσαμε διάφορα σημεία της πόλης μήπως θυμηθεί που μένει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε".

Σύμφωνα με τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ η οικογένεια της ηλικιωμένης γυναίκας είχε ήδη αναφέρει την εξαφάνισή της, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας τον ευχαρίστησε δημόσια για την υπέροχη αυτή πράξη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK