Άντεξαν για ένα ημίχρονο οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 από την Έρεμπρο στην Τούμπα και πλέον χρειάζεται ένα "θαύμα" για να προκριθεί στους "16" του Champions League.

Άντεξαν για ένα ημίχρονο οι γυναίκες του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ήττα με 3-0 από την Έρεμπρο στην Τούμπα γνώρισε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Champions League και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στη Σουηδία.

Στο πρώτο ημίχρονο με συγκέντρωση στην άμυνα και εξαιρετική την Πελετίδου κάτω από τα δοκάρια, οι "ασπρόμαυρες" κράτησαν το μηδέν. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις την σουηδική ομάδα που κυριαρχούσε από το ξεκίνημα και είχε ευκαιρίες για γκολ.

Με το ξεκίνημα του β' μέρους τα δεδομένα άλλαξαν. Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ και από κει και έπειτα έπρεπε να ανοιχτεί. Αρχικά κράτησε λίγο περισσότερο τη μπάλα και είχε δύο καλές στιγμές για την ισοφάριση, όμως στο 60΄ η Έρεμπρο κέρδισε πέναλτι και η Πέτερσον έγραψε το 0-2 από την άσπρη βούλα.

Λίγο πριν το φινάλε ο "Δικέφαλος" έχασε και την Ντιμιτρίεβιτς για τον επαναληπτικό καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η Αμπράχαμσον διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 89΄.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι Σουηδοί προσέχουν πολύ περισσότερο το γυναικείο ποδόσφαιρο σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Βλασιάδου, Χαμαλίδου, Γκάτσου (Σακελλάρη 73΄), Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Δημητρίου, Παντελιάδου, Μάρκου, Ντιμιτρίεβιτς

Ερεμπρο: Σόμπεργκ, Λέτινεν, Νολτ, Πέτερσον, Γκρανς, Μάγκνουσον, Τσουκνουντί, Ντε Γιόνγκ, Σπέτσμαργκ (Γκράμπους 72΄), Τάλονεν (Αμπράχαμσον 85΄), Μάικλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK