25η αγ.: Η Ρεμς έσπασε το σερί της Μαρσέιγ (VIDEO)

Τέλος στο σερί της Μαρσέιγ έβαλε η Ρεμς, η οποία απέσπασε την ισοπαλία (2-2) από την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα στο "Βελοντρόμ", υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της εντός έδρας απώλεια βαθμών μετά από 11 διαδοχικές νίκες.

25η αγ.: Η Ρεμς έσπασε το σερί της Μαρσέιγ (VIDEO)

H Μαρσέιγ δεν άργησε να δημιουργήσει την πρώτη ευκαιρία της, απειλώντας μόλις στο 2ο λεπτό με ένα σουτ του Παγέ που κατέληξε άουτ, ωστόσο η Ρεμς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ 4 λεπτά αργότερα. Ο Ονιανζέ δοκίμασε το μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντε Πρεβίγ ήρθε από πίσω, στέλνοντάς την στα δίχτυα της εστίας του Μανταντά.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση κυρίως μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με πιο δραστήριους τους Παγέ και Αγιού, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μαρσέιγ μπήκε αποφασισμένη, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 58' με δυνατό σουτ του Παγέ μέσα στην περιοχή. Έντεκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Μπιέλσα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Αγιού. Μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Παγέ, ο Γκανέζος βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, γράφοντας το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με την συμπλήρωση 90 λεπτών έφεραν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Ν' Γκογκ που βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μανταντά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Μαρσέιγ: Μανταντά, Τζα Τζετζέ, Φανί, Μορέλ, Μεντί, Ρομαό, Ιμπιλά, Τοβέν, Παγέ, Αγιού, Ζινιάκ.

Ρεμς: Αγκάσα, Μαντί, Τακαλφρέντ, Κοντέ, Σινιορινό, Φόρτες, Ντεβό, Ονιανζέ, Ντιέκγο, Σαρμπονιέ, Ντε Πρεβίγ.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

21:30 Μαρσέιγ - Ρεμς 2-2

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

17:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Καέν

21:00 Λενς - Εβιάν

21:00 Λιλ - Νις

21:00 Μονακό - Μονπελιέ

21:00 Ναντ - Μπαστιά

21:00 Τουλούζ - Ρεν

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

15:00 Μπορντό - Σεντ Ετιέν

18:00 Μετς - Γκινγκάμπ

22:00 Λοριάν - Λιόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK