Χωρίς μισθό ο Μπέκαμ στην Παρί

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπέγραψε συμβόλαιο 5 μηνών χωρίς μισθό στην Παρί Σεν Ζερμέν και παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Χωρίς μισθό ο Μπέκαμ στην Παρί

Ο 37χρονος σταρ πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο "Pitie-Salptriere" του Παρισιού και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώην άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν θα εισπράξει μισθό για αυτήν την μεταγραφή, αφού τα χρήματα που προορίζονταν για τον ίδιο, θα δοθούν σε παιδικές φιλανθρωπίες, όπως ανακοίνωσε στην παρουσίασή του.

"Είναι μεγάλη τιμή που γίνομαι μέλος σε αυτό το πρότζεκτ. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά επέλεξα να έρθω εδώ, σε μία ομάδα που θα έχει πολλές επιτυχίες στα επόμενα 10-20 χρόνια", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπέκαμ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, είναι μεγάλος φαν του 37χρονου μέσου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στη Μίλαν και φέρεται να αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ της ομάδας και του παίκτη.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης της Ligue 1 μετά τον 38χρονο Ρονάν Λε Κρομ, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1991 και αποτελεί την τέταρτη επιλογή της Παρί κάτω από τα γκολπόστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK