Αιφνίδια παραίτηση Μπιέλσα από τη Μαρσέιγ: "Πάω σπίτι μου..."

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα άντεξε μία σεζόν και ένα... παιχνίδι στον πάγκο της Μαρσέιγ, αφού μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Σαμπιονά υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση.

Αιφνίδια παραίτηση Μπιέλσα από τη Μαρσέιγ: "Πάω σπίτι μου..."
Μπιέλσα Μαρσέιγ

Παραιτήθηκε ο Μαρσέλο Μπιέλσα από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα της πρεμιέρας (1-0) στη Ligue 1 από την Καέν στο "Βελοντρόμ".

Η Ολιμπίκ δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και ο Αργεντινός αποφάσισε να προλάβει καταστάσεις, αφού ούτως ή άλλως οι σχέσεις του με τη διοίκηση ήταν ήδη διαταραγμένες. Περισσότερο έμεινε μετά τον πρώτο χρόνο του στη Μασσαλία γιατί το απαίτησε ο κόσμος και πολύ λιγότερο γιατί ήταν επιθυμία της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μετά την πρώτη χρονιά ο Μπιέλσα κλήθηκε να διαχειριστεί ένα διαφορετικό πρότζεκτ χωρίς πρωτοκλασάτα στελέχη, αφού Ζινιάκ, Αγιού, Παγέ, Ιμπιλά και Μορέλ έφυγαν για διαφορετικούς προορισμούς. Αντ' αυτών ήρθαν ποδοσφαιριστές τύπου... Σαρ και του "τελειωμένου" Ντιαμπί.

Αποδείχθηκε ότι το εγχείρημα εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο και φάνηκε στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, παρά το πρόσφατο 2-0 επί της Γιουβέντους σε φιλικό.

Ο Μπιέλσα δήλωσε λιτά ότι " η δουλειά μου εδώ τελείωσε, επιστρέφω στη χώρα μου. Ενημέρωσα τον πρόεδρο, έχουμε συμφωνήσει. Έδωσα ό,τι είχα σε αυτήν την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

1η αγ.: Σοκ για Μαρσέιγ, ανατροπή για Μονακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK