Πήγε Βελοντρόμ αλλά δεν είδε Μήτρογλου η Πάμελα Άντερσον!

Η Πάμελα Άντερσον βρέθηκε στο Βελοντρόμ για να δει τον... καλό της και κατά 19 χρόνια νεότερο, Ραμί, τραβώντας όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της παρουσία. Οι φίλοι της Μαρσέιγ πάντως ήθελαν να δουν τον... Μήτρογλου (φωτογραφίες)

Πήγε Βελοντρόμ αλλά δεν είδε Μήτρογλου η Πάμελα Άντερσον!
Pamela

Από τις αρχές του καλοκαιριού τα ΜΜΕ στην Γαλλία ανακάλυψαν φλερτ της γνωστής ηθοποιού-μοντέλου-τραγουδίστριας-επιχειρηματία με τον αμυντικό των Μασσαλών.

Φυσικά εκείνο που έκανε εντύπωση στους περισσότερους είναι η διαφορά στην ηλικία, αφού η Πάμελα έχει κλείσει τα 50 της χρόνια και ο Ραμί τα 31! Αυτό δεν τους έχει εμποδίσει από το να ζουν έντονα τον έρωτα τους, με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να αποκαλύπτουν φωτογραφίες όπου δεν... κρατιούνται.

Η... "C.J." Parker (από το Baywatch) βρέθηκε την Κυριακή στο Βελοντρόμ για το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Τουλούσε και είδε τον Ραμί να φεύγει νικητής με 2-0.

Οι φίλοι της ομάδας, ωστόσο, περίμεναν τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έμεινε τελικά εκτός! Ο Έλληνας επιθετικός είναι πιθανό να βρεθεί στην αποστολή τελικά για το ματς κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK