Απολύθηκε ο Ρανιέρι, άνοιξε ο δρόμος για Ζαρντίμ

Επικυρώθηκε την Τρίτη το διαζύγιο της Μονακό με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και όπως όλα δείχνουν ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Απολύθηκε ο Ρανιέρι, άνοιξε ο δρόμος για Ζαρντίμ

" Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Τον χαιρετίζουμε για τη δουλειά του τόσο στη δεύτερη όσο και στην πρώτη κατηγορία. Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί προσωπικά και επαγγελματικά όλα κύλησαν πολύ καλά. Σε αυτό το σημείο του πρότζεκτ όμως, πιστεύουμε ότι χρειάζεται μια νέα δυναμική. Με τον κόουτς δεν είχαμε το ίδιο ακριβώς όραμα για την ανάπτυξη του συλλόγου", ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βαντίμ Βασίλιεφ, αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου.

Επί τω ημερών του Ρανιέρι η Μονακό επέστρεψε στο Σαμπιονά και στην πρώτη σεζόν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League ως δευτεραθλήτρια (4o γκρουπ δυναμικότητας) με 23 νίκες, 11 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 38 αγωνιστικές.

Δεν έπαιξε πάντως ποδόσφαιρο της προκοπής, ενώ αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Γκινγκάμπ και στο λιγκ καπ από τη Ρεμς, αποτυγχάνοντας να διεκδικήσει έναν τίτλο.

Ο Βασίλιεφ απέφυγε να μιλήσει για τον νέο προπονητή, γιατί " υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες να καθορίσουμε", είναι σχεδόν βέβαιο ωστόσο ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια.

Μόνο που δεν τον ονομάτισε πάντως ο δεύτερος στην ιεραρχία ανήρ των "πριγκίπων" σχολιάζοντας ότι " αναζητούμε έναν μοντέρνο προπονητή που θα φέρει καινούριες μεθόδους με επιθετική όψη που θα προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους. Θέλουμε κάποιον με μεσογειακό ταμπεραμέντο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK