Και επίσημα στη Ναντ ο Πάρντο

Παρουσιάστηκε ο Κολομβιανός από τα "καναρίνια" του γαλλικού πρωταθήματος. Το επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής της Ναντ ότι υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ύψος της.

Και επίσημα στη Ναντ ο Πάρντο

Ο Φελίπε Πάρντο πέρασε το πρωί της Τετάρτης (11/1) από ιατρικές εξετάσεις στη Ναντ και λίγες ώρες αργότερα παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα.

“Ανήκει στην ομάδα μας για έξι μήνες και υπάρχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι”, είπε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της Ναντ, Φρανκ Κιτά και πρόσθεσε: “Τον ήθελε πολύ ο προπονητής μας και έτσι “γκαζώσαμε” τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουμε”.

Από την πλευρά του ο Πάρντο τόνισε: “Η Ναντ είναι ένας μεγάλος κια σημαντικός σύλλογος. Είμαι χαρούμενος που θα ξαναδουλέψω μαζί με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Είμαι ένας γρήγορος, εκρηκτικός και δυναμικός ποδοσφαιριστής που έχει και τα δύο πόδια. Σκοράρω και μοιράζω ασίστ. Ο Καρεμπέ μού είπε ότι είναι μία ομάδα που θα με βοηθήσει στην καριέρα μου”.

Στη συνέχει αποκάλυψε ότι είχε συζήτηση και με τον Μαριο Γέπες: “Η Ναντ είναι γνωστή στην Κολομβία και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που είμαι εδώ. Μίλησα με τον Γέπες και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK