Η ανακοίνωση για Σνάιντερ ήταν επιπέδου... Champions League!

Ο Γουέσλι Σνάιντερ θα είναι το έξτρα ατού της Νις στην προσπάθειά της να βρεθεί στους ομίλους του CL εις βάρος της Νάπολι, με τους Γάλλους να τον ανακοινώνουν με... στιλ!

Η ανακοίνωση για Σνάιντερ ήταν επιπέδου... Champions League!

Ήταν ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, όμως η ομάδα που χαμογέλασε στο φινάλε αποκτώντας τον ήταν η Νις.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γουέσλι Σνάιντερ που έλυσε τη συνεργασία του με την Γαλατάσαραϊ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά, με τον Ολλανδό άσο να περνάει με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα να ανακοινώνεται επίσημα από την ομάδα της Νίκαιας.

Είναι πλέον έτοιμος για την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του (θα ξανασμίξει με τον Μπαλοτέλι που ήταν συμπαίκτες στην Ίντερ) ενώ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την Νις στις δύο μάχες με την Νάπολι με φόντο τους ομίλους του Champions League.

Αυτό πάντως που οφείλει να "κρατήσει" κανείς από την ανακοίνωση της Νις για το deal με τον Σνάιντερ (δεν αναφέρει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τα γαλλικά ΜΜΕ να εκτιμούν ότι πρόκειται για μονοετής συνεργασία) είναι το γεγονός πως το έκανε με... αρχοντικό τρόπο.

Αφενός έκανε γνωστό πως ο Λε Μπιάν άφησε τη φανέλα με το Νο 10 για να το πάρει ο Ολλανδός και αφετέρου τόνισε πως ο Ολλανδός είναι τώρα ο τρίτος στην ομάδα, εκτός από τους Ντάντε και Μπαλοτέλι, που έχουν κατακτήσει το Champions League...

Photo Credits: Twitter officiel de l'OGC Nice

News 24/7

24MEDIA NETWORK