Στο παιχνίδι για Μπεν Αρφά η Νις

Είναι λογικό ο Ολυμπιακός να μην είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Χατέμ Μπεν Αρφά, από τη στιγμή που στη Νιούκαστλ είναι ανεπιθύμητος (μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Χαλ) και αναζητείται φόρμουλα νέας αποχώρησης.

Στο παιχνίδι για Μπεν Αρφά η Νις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Canal+, o 27χρονος Γαλλοτυνήσιος μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει πολύ τη Νις, η οποία και τον έχει προσεγγίσει ήδη.

Οι "αετοί" διαθέτουν το χρήμα για να πείσουν τον πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή να ενταχθεί σε μια ομάδα που πασχίζει για την αποφυγή του υποβιβασμού μετά το πρώτο μισό της σεζόν, αλλά θέλει ν' ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη. Μετά την ήττα (2-0) από τη Λανς μάλιστα ο πρόεδρος Ριβέρ εγγυήθηκε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης προκειμένου να γυρίσει ο διακόπτης. " Δεν ήρθα για να παλεύουμε για τη σωτηρία", τόνισε χαρακτηριστικά προαναγγέλοντας αλλαγές στο ρόστερ.

Με τον Κλοντ Πιέλ, που βρίσκεται στο τιμόνι, ο Μπεν Αρφά δεν συνυπήρξε στη Λιόν, αφού όταν έφυγε ο ένας πήγε ο άλλος. Παρόλα αυτά ο Γάλλος προπονητής μπορεί να μιλήσει στη γλώσσα του και να του δείξει να καταλάβει πόσο τον εμπιστεύεται.

Ταυτόχρονα η Νις τού προσφέρει ότι θα βρίσκεται σ' ένα οικείο γι' αυτόν περιβάλλον (Σαμπιονά) και πολύ πιο κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK