Αντσελότι: "Δεν θα έρθει ο Σνάιντερ"

Για ορισμένα μέσα ο Ουέσλι Σνάιντερ είναι... ήδη ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι όμως για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος διέψευσε αφενός ότι ο Ολλανδός μέσος θα μετακινηθεί στη γαλλική ομάδα αφετέρου ότι θα γίνει οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή πλην του Λούκας Μούρα.

Αντσελότι: "Δεν θα έρθει ο Σνάιντερ"

Όπως ήταν φυσικό ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε για τα όσα γράφονται στην πατρίδα του και τη συμφωνία με την Ίντερ. " Το μεταγραφικό παράθυρο είναι πολύ ξεκάθαρο. Η μόνη προσθήκη θα είναι ο Μούρα, καμία άλλη. Ο Σνάιντερ έχει το προφίλ του παίκτη που ταιριάζει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει εδώ. Σε καμία περίπτωση", αποκρίθηκε ο Αντσελότι, αρνούμενος παράλληλα οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Ντανιέλε ντε Ρόσι της Ρόμα.

Για το μόνο που ήταν βέβαιος ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πως " κάποιοι θα φύγουν". Δεν επιβεβαίωσε πάντως πως μεταξύ αυτών θα είναι και ο Βραζιλιάνος Νενέ. " Δεν έχει ζητήσει να αποδεσμευτεί. Αν το ζητήσει, θα σκεφτούμε σχετικά. Αλλά δεν έχουμε πάρει καμία τέτοια απόφαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK