Η UEFA βάζει "λουκέτο" στο γήπεδο της Παρί

Η... καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρί στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, επέφερε την βαριά... καμπάνα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που ίσως να κοστίσει στους Γάλλους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η UEFA βάζει "λουκέτο" στο γήπεδο της Παρί
AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η UEFA έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι τιμωρεί αυστηρά τις παραβατικές συμπεριφορές, δίχως να κάνει διακρίσεις σε ονόματα και δυναμικότητες ομάδων.

Για αυτόν τον λόγο, εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βρήκε σοβαρούς μπελάδες εξαιτίας της καυτής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί της στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Champions League.

Η UEFA βάζει "λουκέτο" στο γήπεδο της Παρί

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός της από την "βασίλισσα" με σκορ 3-1, ήρθε και η απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για να αποτελειώσει την "δουλειά". Ο λόγος ήταν η χρήση των καπνογόνων και τα λέιζερ που χτυπούσαν στα μάτια τον Ρονάλντο και την παρέα του.

Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια να μπει "λουκέτο" στην βόρεια θύρα του "Παρκ ντε Πρενς" για τα επόμενα δύο ευρωπαϊκά ματς, και να πληρωθεί πρόστιμο της τάξης των 43.000€.

News 24/7

24MEDIA NETWORK