Η ρήτρα 200 εκατ. ευρώ δεν... τρομάζει την Παρί που θέλει το "κτήνος"

Δημοσίευμα της "AS" εμπλέκει την Παρί σ' ένα ακόμη μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποιον παίκτη έχουν βάλει στο μάτι οι Γάλλοι και γιατί δεν τους φοβίζει η ρήτρα των 200.000.000 ευρώ που τον δεσμεύει.

Real Madrid's Carlos E. Casemiro, center, is congratulated by teammates after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Real Madrid at the Riazor stadium in Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Casemiro real madrid AP

Παρί είναι αυτή, αχόρταγη ομάδα και μέχρι να φτάσει να κατακτήσει το Champions League, δύσκολα θα πάψει να φλερτάρει με πανάκριβες μεταγραφές.

Σημερινή αποκάλυψη ισπανικού Μέσου, τονίζει ότι η ομάδα του Ουνάι Έμερι (σ.σ. που δεν θα είναι τη νέα χρονιά στον πάγκο) θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και γι' αυτό το λόγο θα κάνει το παν για να πάρει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, το "κτήνος" που πλαισιώνει τους Κρος - Μόντριτς.

Πρόκειται για τον Κασεμίρο, που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε παίκτη - κλειδί για τις επιτυχίες της "βασίλισσας" σε Ισπανία και Ευρώπη.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ η Ρεάλ τον έχει επίσης "δεμένο" με ρήτρα ύψους 200.000.000 ευρώ.

Η Παρί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θα μπει στη διαδικασία να πληρώσει τέτοια χρήματα φοβούμενη τις κυρώσεις του FFP, ωστόσο οι άνθρωποι της θεωρούν ότι στη Μαδρίτη θα δελεαστούν να παραχωρήσουν τον Κασεμίρο και με πολύ λιγότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK