"Μύλος" με Παστόρε, διαψεύδει ο Τζαμπαρίνι

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε να έχει κάνει το "μεγάλο κόλπο" κλέβοντας τον Χαβιέ Παστόρε μέσα από τα χέρια της Τσέλσι. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ο Λεονάρντο έπεισε τους ανθρώπους της Παλέρμο να πουλήσουν τον Αργεντινό μέσο στη νέα του ομάδα, αλλά στη συνέχεια τα χαμόγελα πάγωσαν.

"Μύλος" με Παστόρε, διαψεύδει ο Τζαμπαρίνι

Ο νέος αθλητικός διευθυντής των πρωτευουσιάνων είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των "ροσανέρι" και τους κατέθεσε πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ, η οποία στην παρούσα φάση έδειχνε να ικανοποιεί τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι και τους συνεργάτες του. Η συμφωνία των δύο πλευρών θεωρείτο δεδομένη και αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή την Παρασκευή.

Τουλάχιστον αυτό πίστευαν άπαντες μέχρι να μιλήσει ο "τρελός" ιδιοκτήτης των Ιταλών. "Την Παρασκευή ο μάνατζερ του θα πάει στο Λονδίνο για να μιλήσει με την Τσέλσι. Αυτά που λέγονται για συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελούν εφεύρεση", δήλωσε ο Τζαμπαρίνι και άφησε τους Παριζιάνους...με τη γλύκα.

Λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η είδηση για τον Παστόρε η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ανακοινώσει την απόκτηση άλλων δύο παικτών που έπαιζαν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αρχικά του αμυντικού μέσου, Μοχάμεντ Σισοκό, ο οποίος άφησε τη Γιουβέντους και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο. Ένα χρόνο μεγαλύτερο είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο τερματοφύλακας Σαλβατόρε Σιρίγκου. Ο 24χρονος τερματοφύλακας κόστισε 3.500.000 ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK