Μετζανί: "Δεν μετανιώνω που πήγα στον Ολυμπιακό"

Ο Καρλ Μεντζανί παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης (7/1) από τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του, τη Βαλενσιέν στην οποία θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, σε δηλώσεις του λίγο αργότερα, υποστήριξε πως δεν μετανιώνει που ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Μετζανί: "Δεν μετανιώνω που πήγα στον Ολυμπιακό"

"Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Μονακό απέκτησε τους Αμπιντάλ, Καρβάλιο, Ισιμάτ και Μιρίν, οπότε αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα, καθώς ήθελα παιχνίδια ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Εάν δεν ήταν το Μουντιάλ στη μέση ίσως να μην έπαιρνα το ρίσκο", είπε αρχικά ο Μετζανί και συνέχισε:

"Ήρθε όμως η πρόταση από τον Ολυμπιακό, ένα σπουδαίο κλαμπ, με προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ που μου έδινε τη δυνατότητα να γίνω ανταγωνιστικός. Τα πήγαμε περίφημα και μάλιστα προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, οπότε η απόφαση μου δεν ήταν κακή".

Για το τι άλλαξε στη συνέχεια, δήλωσε: "Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν καλά, αφού δεν έπαιξα ξανά μετά τις 19 Νοεμβρίου. Βρέθηκα λοιπόν στην ίδια κατάσταση όπως το καλοκαίρι.

Στη θέση μου αγωνίζονταν τρεις Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, οπότε τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Δεν μετανιώνω όμως για την απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό.

Ξέρω πως δεν είμαι και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, όμως στην καριέρα μου έπαιξα σε σημαντικές διοργανώσεις και πλέον μέσω της Βαλενσιέν έχω τη δυνατότητα να πάω τελικά στο Μουντιάλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK