Με τσιγάρο και ουίσκι, δεν πας στην Λιόν Αντεμπαγιόρ!

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ταξίδεψε στην Γαλλία για λογαριασμό της Λιόν όμως, ενώ περίμεναν όλοι συμφωνία, επήλθε ναυάγιο. Τον λόγο τον αποκάλυψε τελικά ο προπονητής του γαλλικού συλλόγου και ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Με τσιγάρο και ουίσκι, δεν πας στην Λιόν Αντεμπαγιόρ!

Στη λίστα των παικτών με αυτοκαταστροφικές τάσεις, ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ δικαιούται πλέον να κατέχει μία περίοπτη θέση μετά τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν την περασμένη εβδομάδα και τα οποία έχουν δει εδώ και μερικές ώρες το φως της δημοσιότητας.

Ως γνωστόν ο 32χρονος Τογκολέζος επιθετικός, Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ταξίδεψε στις 17 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του στη Λιόν ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την ύστατη στιγμή και ενώ οι δύο πλευρές είχαν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

 

Ποιό είναι το "ωραίο" της υπόθεσης; Μα φυσικά η αιτία που ο Αντεμπαγιόρ έφυγε χωρίς να υπογράψει, με τον τεχνικό του γαλλικού συλλόγου, Μπρουνό Ζενεζιό, να "κάνει ρόμπα" τον γυρολόγο επιθετικό, αποκαλύπτοντας πως "έσκασε μύτη" στο ραντεβού με τσιγάρο στο στόμα και ζήτησε καφέ με ουίσκι!

"Είχαμε μια θέση για τον Εμανουέλ στην ομάδα, οπότε κανόνισα να τον συναντήσω για καφέ στη Λιόν. Όμως προς έκπληξή μου, όταν έφτασε ζήτησε λίγο ουίσκι στον καφέ του ενώ κρεμόταν και ένα τσιγάρο από το στόμα του.

Η συνέντευξη ξεκίνησε άσχημα αλλά και αυτά που ακολούθησαν επιβεβαίωσαν την πρώτη μου εντύπωση ότι δεν υπήρχε θέση για εκείνον στον σύλλογο", δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ