"Ντρίπλα" η υποψηφιότητα Καντονά

Ήσυχος μπορεί να κοιμάται ο Νικολά Σαρκοζί αφού ο Ερίκ Καντονά δεν πρόκειται τελικά να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

"Ντρίπλα" η υποψηφιότητα Καντονά

Ένα διαφημιστικό τρικ και τίποτε άλλο ήταν η κίνηση του Ερίκ Καντονά να ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει την συλλογή 500 υπογραφών προκειμένου να καταθέσει την υποψηφιότητα του για τις Προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

Μια ακόμη πολυ καλή ντρίπλα του Γάλλου παρά τα 46 του χρόνια αφού όπως αποκάλυψε η Liberation ο σκοπός της κίνησης του Καντονά ήταν διαφημιστικός και προκειμένου να προωθήσει τις φιλανθρωπικές δράσης του ιδρύματός του για του άστεγους της Γαλλίας.

“Δεν αναζητά υπογραφές για την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές αλλά για να περάσει ένα μήνυμα για την στεγαστική πολιτική στην χώρα μας που αποτελεί προτεραιότητα για τους Γάλλους πολίτες και για τους υποψήφιους” τόνισε ο αναπληρωτής εκδότης της εφημερίδας Πολ Κινιό ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Καντονά σύντομα θα ξεκινήσει μια περιοδεία σε όλη τη Γαλλία προκειμένου να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο πάνω στο θέμα της στέγης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK