Σισέ: "Είναι φίλος μου ο Βαλμπιενά"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε θέση για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη, τονίζοντας πως ο Ματιέ Βαλμπιενά είναι φίλος του, διαψεύδοντας μ' αυτό τον τρόπο πως έχει ανάμειξη στο σκάνδαλο με τους εκβιασμούς προς τον μεσοεπιθετικό της Λιόν.

Djibril CISSE (Lazio)
Djibril CISSE (Lazio) INSIDE / PANORAMIC

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ την Τρίτη (13/10). Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, προσήχθη από τις γαλλικές αρχές, μαζί μ' ακόμα τρία άτομα, ως κατηγορούμενος για απόπειρα εκβιασμού προς τον μεσοεπιθετικό της Λιόν, Ματιέ Βαλπιενά.

Τελικά, ύστερα από 12 ώρες και μετά από εντολή του εισαγγελέα, ο παλαίμαχος επιθετικός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα "ανέβασε" tweet, διατυμπανίζοντας την αθωότητά του, ενώ έκανε και δηλώσεις στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " Figaro".

" Δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Ο Ματιέ είναι φίλος μου. Απλώς τον προειδοποίησα ότι αυτό θα ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για εκείνον και θα πρέπει να προσέχει. Είναι μια ιστορία πολύ κακή και για εμένα αλλά και για εκείνον. Εμένα μου έκαναν ερωτήσεις για να μάθουν τι γνωρίζω και να ακούσουν την δική μου πλευρά στην υπόθεση", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Εγώ ποτέ δεν τον εξαπάτησα. Ο Ματιέ είναι ένας φίλος. Όταν ήμασταν μαζί στην Μαρσέιγ τον έπαιρνα στις προπόνήσεις. Δεν υπάρχει καμία απάτη. Απλώς τον προειδοποίησα να είναι προσεκτικός. Κατέθεσε και απλώς ανέφερε το όνομά μου. Έτσι μου πήραν την κατάθεση αυτή. Αυτά είναι όλα. Τώρα πάω να δω την αρραβωνιαστικιά μου και το μικρό μου παιδί. Αύριο (σ.σ. Τετάρτη) θα προπονηθώ για το Dancing With The Stars".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο κρατητήριο για απόπειρα εκβιασμού ο Σισέ

Το σχόλιο του Σισέ για την περιπέτεια με τη δικαιοσύνη

Αφέθηκε ελεύθερος ο Σισέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK