20η αγ.: "Σκαρφάλωσε" στην τρίτη θέση η Σάλκε (VIDEO)

Ένα γκολ του Τρανκίλο Μπαρνέτα μόλις στο 10ο λεπτό ήταν αρκετό για την Σάλκε προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Γκλάντμπαχ και να την προσπεράσει στην βαθμολογία της Bundesliga.

20η αγ.: "Σκαρφάλωσε" στην τρίτη θέση η Σάλκε (VIDEO)

Μόλις στο 10ο λεπτό, οι παίκτες της Σάλκε κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Γκλάντμπαχ και να ανοίξουν το σκορ με τον Τρανκίλο Μπαρνέτα. Ο Μπόατενγκ βρήκε με υπέροχη πάσα τον Ελβετό κι αυτός αφού ξεμαρκαρίστηκε, έκανε το σουτ, καρφώνοντας την μπάλα στην κάτω δεξιά γωνία του Σόμερ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα δούμε ένα ανοιχτό, με πολλές φάσεις παιχνίδι, τελικά μόνο έτσι δεν έγινε. Μέχρι το ημίχρονο, οι δύο γκολκίπερ δεν είχαν πολύ δουλειά, με τις άμυνες να καθαρίζουν τις όποιες φάσεις.

Στην επανάληψη, ο Τραορέ πέρασε στο ματς από πλευρά Γκλάντμπαχ και στο 65ο λεπτό λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όμως το δυνατό του σουτ το απέκρουσε θεαματικά ο Βέλενροϊτερ. Έξι λεπτά αργότερα ο Τσούπο-Μοτίνγκ έκανε την κεφαλιά, όμως ο Σόμερ έδιωξε, ενώ ο Μπόατενγκ στο 73' έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά. Όσο κι αν πάλεψε η Γκλάντμπαχ, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ντι Ματέο έφτασε τους 34 βαθμούς "σκαρφαλώνοντας" πλέον στην 3η θέση της Bundesliga.

Σάλκε (3-5-2): Βέλενροϊτερ, Χέβεδες, Μάτιπ, Νάστασιτς, Φουχς, Μπαρνέτα, Κίρχοφ, Χόγκερ, Ουτσίντα, Τσούπο-Μοτίνγκ (72' Σανέ), Μπόατενγκ

Γκλάντμπαχ (4-4-1-1): Σόμερ, Βεντ, Ντομίνγκες, Μπόουβερς, Γιάντσκε, Χέρμαν, Νορντβέιτ, Χάκα, Αζάρ, Ράφαελ, Κρούζε (63' Τραορέ)

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου

21:30 Σάλκε - Γκλάντμπαχ 1-0

(10' Μπαρνέτα)

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

16:30 Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ

16:30 Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ

16:30 Κολωνία - Πάτερμπορν

16:30 Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου

16:30 Μάιντζ - Χέρτα

19:30 Αμβούργο - Αννόβερο

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου

16:30 Βέρντερ - Λεβερκούζεν

18:30 Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK