25η αγ.: "Τεσσάρα" η Λεβερκούζεν

Παίζοντας ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Λεβερκούζεν... διέλυσε με 4-0 την Στουτγκάρδη και ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση, σε αντίθεση με την ομάδα του Στέφενς που δεν λέει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Bundesliga.

25η αγ.: "Τεσσάρα" η Λεβερκούζεν

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεκινά βασικός και τον Μπελαραμπί να είναι αρκετά κινητός στα πρώτα λεπτά, η Λεβερκούζεν ξεκίνησε καλύτερα το ματς, ωστόσο η Στουτγκάρδη ήταν αυτή που έγινε πρώτη πιο απειλητική, βρίσκοντας δειλά - δειλά κενούς χώρους στην άμυνα των γηπεδούχων μετά το πρώτο τέταρτο.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών το ματς έγινε πιο δυνατό, τα μαρκαρίσματα πιο σκληρά και στο 32' ήρθε το γκολ για την Λεβερκούζεν από τον Βέντελ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Μόλις 4 λεπτά αργότερα, ο Ντέρμιτς έκανε με κεφαλιά το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 47' η Λεβερκούζεν έφτασε πολύ κοντά σε τρίτο γκολ, με την κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου να περνά άουτ. Αυτό που δεν έκανε ο Έλληνας αμυντικός στο 47' το έκανε ο Μπελαραμπί στο 50', γράφοντας το 3-0 με υπέροχη ατομική ενέργεια. Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ντέρμιτς βρήκε ξανά δίχτυα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η Στουτγκάρδη προσπάθησε να μειώσει, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει αρκετά απειλητική, με τον Λένο να περνά ένα ξεκούραστο βράδυ και το 4-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Τοπράκ, Παπαδόπουλος, Γουέντελ, Κάστρο, Ρόλφες, Μπελαραμπί, Καλχάνογλου, Σον, Ντέρμιτς.

Στουτγκάρδη: Ούλραϊχ, Κλάιν, Σβάαμπ, Νίντερμαϊερ, Σακάι, Ντιέ, Γκέντνερ, Κόστιτς, Μάξιμ, Βέρνερ, Γκιντσέκ.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13 Μαρτίου

21:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη 4-0

Σάββατο 14 Μαρτίου

16:30 Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερν Μονάχου

16:30 Χέρτα Βερολίνου - Σάλκε

16:30 Χοφενχάιμ - Αμβούργο

16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Πάντερμπορν

16:30 Άουγκσμπουργκ - Μάιντζ

16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Κολωνία

Κυριακή 15 Μαρτίου

16:30 Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ

18:30 Γκλάντμπαχ - Αννόβερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK