8η αγ.: "Καθάρισαν" Χούντελααρ και Αμπντελαουέ

Την ευκαιρία να πιάσει την Μπάγερν στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα έχασε η Βέρντερ Βρέμης. Το Ανόβερο τη νίκησε με 3-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμπντελαουέ. Λίγο αργότερα ο Χούντελααρ ηγήθηκε του διπλού της Σάλκε στο Αμβούργο.

Fußball, Bundesliga, 8. Spieltag, Hannover 96 - SV Werder Bremen am Sonntag (02.10.2011) in der AWD-Arena in Hannover: Hannovers Mohammed Abdellaoue (M) wird nach seinem Treffer zum 2:0 von seinen Teamkameraden bejubelt. Foto: Peter Steffen dpa/lni (Achtung Sperrfrist! Die DFL erlaubt die Weiterverwertung der Bilder im IPTV, Mobilfunk und durch sonstige neue Technologien erst zwei Stunden nach Spielende. Die Publikation und Weiterverwertung im Internet ist während des Spiels auf insgesamt fünfzehn Bilder pro Spiel begrenzt.)
Fußball, Bundesliga, 8. Spieltag, Hannover 96 - SV Werder Bremen am Sonntag (02.10.2011) in der AWD-Arena in Hannover: Hannovers Mohammed Abdellaoue (M) wird nach seinem Treffer zum 2:0 von seinen Teamkameraden bejubelt. Foto: Peter Steffen dpa/lni (Achtung Sperrfrist! Die DFL erlaubt die Weiterverwertung der Bilder im IPTV, Mobilfunk und durch sonstige neue Technologien erst zwei Stunden nach Spielende. Die Publikation und Weiterverwertung im Internet ist während des Spiels auf insgesamt fünfzehn Bilder pro Spiel begrenzt.) PICTURE ALLIANCE / DPA

Ο Νορβηγός έπιασε δουλειά μόλις στο 2’, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 38’ διπλασίασε ατομικά και ομαδικά τέρματα. Νωρίτερα ο Πιζάρο είχε χάσει δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο 8’ και το 10’ Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε εξ’ αρχής στον αγώνα και είδε την ομάδα του να μειώσει στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Η ομάδα του Τόμας Σάαφ πίεσε στην επανάληψη και έχασε ευκαιρίες με Πιζάρο, Παπασταθόπουλο, Αρναούτοβιτς. Για κακή της τύχη δεν ισοφάρισε και στο 60’ ο Αμπντελαουέ ολοκλήρωσε το προσωπικό χατ-τρικ του, φθάνοντας τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 78’ ο Αρναούτοβιτς δικαιολόγησε τον απρόβλεπτο του χαρακτήρα του και αποβλήθηκε. Με δέκα παίκτες η Βέρντερ μείωσε στο 83’ με το Κλαούντιο Πιζάρο. Το 6ο του εφετινό γκολ δεν αρκούσε στην ομάδα του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή στη θέση του Μάτιπ η Σάλκε παρατάχθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από το διπλό στη Στουτγάρδη, αλλά γνώρισαν νέα εντός έδρας ήττα.

Το 0-1 έγινε από τον Χούντελααρ με κεφαλιά μόλις στο 13'. Ο Ολλανδός έφθασε τα 13 γκολ στη σεζόν και δείχνει ασταμάτητος. Η ισοφάριση για το Αμβούργο ήρθε στο 37' με αριστερό σουτ του Πέτριτς, αλλά η ομάδα του δεν απέφυγε την 3η εφετινή εντός έδρας ήττα. Στο 73' ο Φουχς άφησε το ρόλο του εκτελεστή που είχε με τη Μακάμπι Χάιφα και έγινε δημιουργός με τον Χούντελααρ να διαμορφώνει το τελικό 1-2 και τη Σάλκε να ανεβαίνει στην 4η θέση.

Tα αποτελέσματα της Κυριακής

Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης 3-2

(2’ πεν., 38’, 60’ Αμπντελαουέ-45+3 Αρναούτοβιτς, 83’ Πιζάρο)

Αμβούργο-Σάλκε 1-2

(37' Πέτριτς - 13', 73' Χούντελααρ)

Δείτε εδώ τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τα στατιστικά της Μπουντεσλίγκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK