Λεβαντόφσκι από του... χρόνου

Με... καθυστέρηση ενός χρόνου θα μεταπηδήσει στην Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Λεβαντόφσκι από του... χρόνου

Η πληροφορία που ήθελε τον Πολωνό φορ να ακολουθεί τον Μάριο Γκέτσε και να εντάσσεται στους πρωταθλητές Ευρώπης επιβεβαιώνεται κατά το... ήμισυ. Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, εκ των προέδρων του βαυαρικού συλλόγου, δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και αποκάλυψε ότι ο Λεβαντόφσκι θα γίνει παίκτης της Μπάγερν, αλλά όχι από εφέτος. Η συμφωνία αφορά ουσιαστικά το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν ο 25χρονος επιθετικός θα είναι πλέον ελεύθερος από την Ντόρτμουντ. " Είναι σαφές", αποκρίθηκε ο διοικητικός ηγέτης της Μπάγερν, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Θα μπορούσαν όλα να είχαν τελειώσει εφέτος και να ήταν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες. Στην Μπορούσια ωστόσο προτίμησαν να κρατήσουν για άλλον ένα χρόνο τον ποδοσφαιριστή, να μην βάλουν το πωλητήριο και μην κερδίσουν ούτε ευρώ στο ταμείο τους, παρά τον πουλήσουν τώρα στην Μπάγερν και να την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας σεβάστηκαν την επιθυμία των ανταγωνιστών τους και δεν κατέθεσαν επίσημη προσφορά για την αγορά του Πολωνού στράικερ. Έχοντας ωστόσο προλειάνει το έδαφος, θα τον πάρουν στο Μόναχο μετά από 12 μήνες. " Ήμασταν έτοιμοι να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι αλλά...", συμπλήρωσε ο Ρουμενίγκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK