Ο εκρηκτικός Πεπ Γουαρδιόλα (video)

Ούτε λεπτό δεν παίρνουν ανάσες οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου στις προπονήσεις που πραγματοποιούν στην Ντόχα υπό το αυστηρό βλέμμα του Πεπ Γουαρδιόλα. Δείτε σε ένα 8λεπτο video όλη τη δράση το πάθος και την εκρηκτικότητα του Ισπανού προπονητή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο εκρηκτικός Πεπ Γουαρδιόλα (video)

Η Μπάγερν βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στην Ντόχα του Κατάρ, όπου πραγματοποιεί προπονήσεις κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής, ωστόσο η παρουσία των Βαβαρών στην Μέση Ανατολή μόνο ως διακοπές δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Η κάμερα του καναλιού "TZOnline" ακολούθησε τον Πεπ Γουαρδιόλα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και δημοσίευσε την Τρίτη (7/1) ένα 8λεπτο video με πλάνα από αυτήν, με τον Ισπανό τεχνικό να κλέβει την παράσταση.

Με ένα μπλοκάκι στο χέρι, ο Γουαρδιόλα διένυσε... χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν άφησε στιγμή ήσυχους τους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας συνεχώς οδηγίες σε καθέναν ξεχωριστά και σε όλους μαζί. Το πάθος, η δυναμική και η εκρηκτικότητα του 42χρονου, καθώς και η θέληση του να γίνουν όλα στην εντέλεια είναι έκδηλη σε όλο το video.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι φωνές και οι παρατηρήσεις του σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του βλέποντας το passing game των παικτών του, στιγμή κατά την οποία έχασε την ψυχραιμία του λέγοντας σε άπταιστα γερμανικά: "Αυτό συμβαίνει κάθε γ...ένη φορά ("Das passiert jedes fucking spiel!").

Η ομάδα του... εκρηκτικού Πεπ Γουαρδιόλα θα συμμετέχει σε δύο φιλικές αναμετρήσεις κατά την παρουσία της στο Κατάρ, μία εναντίον της Αλ Μερλκί και ακόμη μία με αντίπαλο την Αλ Αράμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK