Ο Ματέους θέλει πίσω το περίφημο παπούτσι του 1990 (PHOTO)

Ο Λόταρ Ματέους απαίτησε από την Μπάγερν να του επιστραφεί το περίφημο παπούτσι που φορούσε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990 και βρίσκεται στο μουσείο της ομάδας.

Ο Ματέους θέλει πίσω το περίφημο παπούτσι του 1990 (PHOTO)

Η κόντρα μεταξύ του σπουδαίου άσου και του συλλόγου που δοξάστηκε όσο λίγοι συνεχίζεται, αν κρίνει κανείς από τη δήλωση που έκανε ο σύμβουλός του σε εφημερίδα του Μονάχου.

"Είναι αλήθεια ότι ο Λόταρ αξίωσε την επιστροφή του παπουτσιού που είχε δώσει στο μουσείο της Μπάγερν", επιβεβαίωσε ο Βιμ Φόγκελ στην "Express".

Ο Ματέους θέλει πίσω το περίφημο παπούτσι του 1990 (PHOTO)

Το περίφημο παπούτσι

Ο εκ των κορυφαίων Γερμανών ποδοσφαιριστών φορούσε το συγκεκριμένο παπούτσι (σ.σ. αργότερα επιχρυσώθηκε) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990 μεταξύ της Γερμανίας και της Αργεντινής.

Μάλιστα, επρόκειτο να εκτελέσει το περίφημο πέναλτι στο 84ο λεπτό, εν τέλει όμως, δεν το έκανε εκείνος αλλά ο Αντρέας Μπρέμε επειδή είχε σπάσει ένα από τα καρφιά του παπουτσιού!

Ο 54χρονος, πλέον, Ματέους, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, κατέγραψε περισσότερες από 300 εμφανίσεις με τη βαυαρική ομάδα, αλλά από τότε που αποσύρθηκε οι σχέσεις του με αυτή δεν είναι ρόδινη.

Συγκεκριμένα, το 2003 κατέθεσε μήνυση στο σύλλογο υποστηρίζοντας ότι του οφείλεται το ποσό των 500.000 ευρώ από το 2001, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η Μπάγερν δεν τον κάλεσε για έναν αγώνα επιλέκτων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί ότι μετά από τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στην ημιτελική φάση του Champions League, ο Λόταρ Ματέους άσκησε δριμεία κριτική στη βαυαρική ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK