Παίκτης της χρονιάς στην Γερμανία ο Ριμπερί

Τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς στο πρωτάθλημα Γερμανίας για το 2013 κατέκτησε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη ένα βραβείο στη συλλογή του για την εκπληκτική χρονιά που διένυσε.

Παίκτης της χρονιάς στην Γερμανία ο Ριμπερί

Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος βρίσκεται στους τρεις επικρατέστερους για τη "Χρυσή Μπάλα" για το 2013 παρέα με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, κατέκτησε το τρίτο προσωπικό βραβείο του για τις εμφανίσεις του με την Μπάγερν Μονάχου τον τελευταίο χρόνο, μετά από τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στο Champions League και αυτόν της UEFA για τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη. Επιπλέον είχε κατακτήσει και τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στη Γαλλία.

Μάλιστα, ο άσος των Βαβαρών "κονταροχτυπήθηκε" με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και άλλους 35 ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο βραβείο.

Από το ξεκίνημα του 2013, ο Ριμπερί έχει σημειώσει 18 γκολ και έχει μοιράσει 20 ασίστ σε 44 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο διάστημα αυτό κατέκτησε το Πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας, το Champions League, αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK