Παρουσίασε Λεβαντόφσκι η Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη (9/7) από την Μπάγερν Μονάχου και αφού πήρε το Νο 9, δήλωσε έτοιμος να γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα των Βαβαρών.

Παρουσίασε Λεβαντόφσκι η Μπάγερν

Η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου ήταν γνωστή, ωστόσο ο γερμανικός σύλλογος παρουσίασε επίσημα την Τετάρτη (9/7) το νέο μεταγραφικό της απόκτημα.

Ο 25χρονος, ο οποίος σημείωσε 74 γκολ με την φανέλα της Ντόρτμουντ σε 131 παιχνίδια στην Bundesliga σε διάστημα τεσσάρων χρόνων, δήλωσε έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του.

"Ήμουν τέσσερα χρόνια στην Μπορούσια. Ήξερα πως ήταν η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα.Ξέρω πως κάθε καινούριος παίκτης χρειάζεται χρόνο αλλά ελπίζω η μετάβαση να μην πάρει πολύ καιρό για εμένα και ότι θα μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου από το πρώτο παιχνίδι.

Αισθάνομαι πολύ καλά. Είχα αρκετό χρόνο για διακοπές και πλέον έχω γεμίσει τις μπαταρίες μου. Ήρθα για να κάνω το βήμα παραπάνω και η Μπάγερν είναι η ομάδα που μπορεί να με κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή", ήταν οι δηλώσεις του Πολωνού επιθετικού κατά την παρουσίασή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK