Οι ύβρεις προς την Ντόρτμουντ, η συγγνώμη και η συγχώρεση για Σβαϊνστάιγκερ (VIDEOS)

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ήταν καλεσμένος σε πάρτι για την κατάκτηση του Μουντιάλ πριν από μερικές ημέρες. Εκεί, ήπιε λίγο παραπάνω, έβρισε τη Ντόρτμουντ αλλά μετά κατάλαβε το λάθος, ζήτησε συγγνώμη και οι Βεστφαλοί τον συγχώρησαν...

Οι ύβρεις προς την Ντόρτμουντ, η συγγνώμη και η συγχώρεση για Σβαϊνστάιγκερ (VIDEOS)

Ακόμα μεγαλύτερη κόντρα πήγε να δημιουργήσει ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ με αφορμή ένα πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένος.

Τι έκανε; Ήπιε κάμποσα ποτηράκια παραπάνω, λόγω της κατάκτησης του Μουντιάλ και ξεκίνησε να βρίζει τη Ντόρτμουντ, λέγοντας το εξής σύνθημα: "BVB, γιοι της π...ας". Μάλιστα, εκείνη η στιγμή βιντεοσκοπήθηκε και έμεινε στην... ιστορία.

Δείτε το σκηνικό:

Μια μέρα αργότερα, προφανώς πιο νηφάλιος, κατάλαβε ότι έκανε λάθος και ότι δεν αρμόζει στον επόμενο αρχηγό της χώρας μια τέτοια εικόνα. Έτσι, βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, σε βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο της συγγνώμης:

Η αντίδραση της Ντόρτμουντ κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος. Καταλαβαίνοντας την κατάσταση, οι Βεστφαλοί όχι απλά συγχώρησαν τον Γερμανό μέσο αλλά του ευχήθηκαν και καλές διακοπές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK