Διαγνώστηκε με καρκίνο και έβαλε αυτογκόλ

Συγκινεί το δράμα του Μάρκο Ρους, που διαγνώστηκε με καρκίνο, επέμεινε να αγωνιστεί σε ένα κρίσιμο ματς και στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του.

Διαγνώστηκε με καρκίνο και έβαλε αυτογκόλ
Ρους-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σε μοιραία μορφή εξελίσσεται ο αρχηγός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάρκο Ρους.

Ο 30χρονος Γερμανός διαγνώστηκε με καρκίνο την Τετάρτη και την Πέμπτη σημείωσε αυτογκόλ στον αγώνα μπαράζ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Νυρεμβέργη, για μία θέση στην επόμενη Bundesliga.

Ο Γερμανός αμυντικός βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και η γερμανική αρμόδια υπηρεσία ενημέρωσε τον σύλλογο για το γεγονός. Μετά από περαιτέρω εξετάσεις, όμως, αυξήθηκαν οι υποψίες ότι οι δείκτες της αυξητικής ορμόνης είναι ψηλά όχι λόγω ντόπινγκ, αλλα λόγω ασθένειας.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι όντως το πρόβλημα οφείλεται σε όγκο, χωρίς να ανακοινωθεί σε ποιο σημείο του σώματος εντοπίστηκε.

"Παρά την τραγική διάγνωση, ο παίκτης είπε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τους γιατρούς", ανακοίνωσε η Άιντραχτ.

Παρ' όλα αυτά, το προϊόν της ακαδημίας του συλλόγου (αγωνίζεται εκεί με εξαίρεση μία διετία στη Βόλφσμπουργκ το 2013-2015) σημείωσε αυτογκόλ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ισοφάρισε στο 2ο μέρος, ωστόσο η Νυρεμβέργη πλέον έχει προβάδισμα ενόψει ρεβανς για την άνοδο στη Zweiteliga.

News 24/7

24MEDIA NETWORK