Η πρώτη γυναίκα διαιτητής έβαλε σε ΟΛΟΥΣ τα γυαλιά!

Η Μπιμπιάνα Στέινχαουζ έγραψε ιστορία όχι μόνο γιατί έγινε η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε αγώνα της Bundesliga αλλά και επειδή πήρε μία εξαιρετική απόφαση κατά τη διάρκεια του ματς (PHOTOS+VIDEOS)!

Η 10η Σεπτεμβρίου του 2017 θα είναι μία ημερομηνία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην ιστορία της Bundesliga και για αυτό "ευθύνεται" η Μπιμπιάνα Στέινχαουζ.

Η γεννημένη στο Αννόβερο και αστυνομικίνα στο επάγγελμα είναι πλέον η πρώτη γυναίκα που έχει διευθύνει αγώνα για την κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, με το ματς το οποίο της ανατέθηκε και το οποίο "έβγαλε" με επιτυχία να είναι το Χέρτα-Βέρντερ Βρέμης (1-1).

Η "μαγκιά" της για την οποιά αποθεώνεται από αρκετό κόσμο στα social media; Το ότι ολοκλήρωσε το ματς βγάζοντας μόνο μία κίτρινη κάρτα αλλά το κυριότερο με την απόφασή της να αφήσει πλεονέκτημα σε φάουλ που έγινε πάνω στον παίκτη της Χέρτα Νταριντά, επιτρέποντας στον συμπαίκτη του Λέλι να ανοίξει το σκορ για τους Βερολινέζους.

Σημειώνεται πως στις εξέδρες του "Olympiastadion" για να την παρακολουθήσει ήταν ο Άγγλος σύντροφός της και πρώην διεθνής διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ, ενώ η Χέρτα για να γιορτάσει το γεγονός πως η Bundesliga έγινε το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με γυναίκα διαιτητή, προσέφερε εισιτήρια στη μισή τιμή για όσες γυναίκες ήθελαν να δουν το ματς διά ζώσης!

ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1-1

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤWEETS ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ:

 

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn