Καν: "Ο Γκουαρδιόλα θα έπρεπε να συμβιβαστεί"

Ο Όλιβερ Καν δήλωσε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα πρέπει να κάνει συμβιβασμούς, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός -κορυφαίος τερματοφύλακας του παρελθόντος- τόνισε ότι η φιλοσοφία της γερμανικής ομάδας, είναι διαφορετική από τη Μπαρτσελόνα.

Καν: "Ο Γκουαρδιόλα θα έπρεπε να συμβιβαστεί"

Οι δηλώσεις του Όλιβερ Καν:

"Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ποδοσφαιρική κουλτούρα της Μπαρτσελόνα. Δεν προπονούσε απλά την πρώτη ομάδα και τις ρεζέρβες, έπαιζε εκεί για 11 χρόνια. Δεν έχουν πολλοί σύλλογοι τη δική τους ταυτότητα, όπως η Μπαρτσελόνα".

"Θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στη ζωή ενός άλλου συλλόγου όπως η Μπάγερν έχοντας στο μυαλό του τη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα. Δε θεωρώ τη γλώσσα εμπόδιο. Απλώς θυμάμαι τι έγινε με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν. Οι αλλαγές που είχε σκεφτεί δε λειτούργησαν θετικά για τον σύλλογο".

"Αν η Μπάγερν πήγαινε για τον Γκουαρδιόλα θα έπρεπε και οι δύο πλευρές να συμβιβαστούν. Γιατί να μην υπάρξει ένας μεταβατικός χρόνος με την παρουσία τόσο του Χάινκες όσο και του Γκουαρδιόλα; Ο Χάινκες θα προσπαθούσε να βοηθήσει σε κάποια πράγματα και ο Γκουαρδιόλα να περάσει τη φιλοσοφία του".

"Πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις και νέες ιδέες προκειμένου να οδηγηθεί η Μπάγερν σε μία νέα εποχή και να θέσει νέα στάνταρ στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK