Φέλερ: "Υποκριτές οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ"

Ο Ρούντι Φέλερ εξαπέλυσε τα βέλη του προς τους διοικούντες την Ντόρτμουντ για το γεγονός ότι επέλεξαν να αποκτήσουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με τον ίδιο τρόπο που έχασαν τον Μάριο Γκέτσε.

Φέλερ: "Υποκριτές οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ"

Ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε το βράδυ της Πέμπτης (23/5) πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, πράγμα που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Λεβερκούζεν και δη τον τεχνικό διευθυντή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε συμφωνήσει προφορικά με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για πενταετές συμβόλαιο συνεργασία, ωστόσο προτίμησε να πάει στην Ντόρτμουντ.

"Ήρθαμε σε συμφωνία με τον παίκτη και την Βέρντερ, αλλά τώρα ο Σωκράτης μας απέρριψε και πάει στην Ντόρτμουντ. Μας ενοχλεί αυτό, αλλά έχουμε αντικειμενική κρίση. Όλοι γνωρίζουν ότι πριν από λίγες ημέρες οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ είχαν πειραχτεί όταν ο Μάριο Γκέτσε επέλεξε να πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Πρόκειται για υποκρισία γιατί έκαναν κάτι ανάλογο. Το μόνο που κάνω είναι να χαμογελάω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...", ήταν η δήλωση του Φέλερ στην "Bild".

News 24/7

24MEDIA NETWORK