Σοκ με Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Δεν έχει προηγούμενο η κακοδαιμονία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, καθώς ο Έλληνας αμυντικός υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2015.

Σοκ με Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Πάνω που είχε επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση της Λεβερκούζεν και θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. O Έλληνας αμυντικός μάλιστα υπέστη εξάρθρωση και ωμοπλάτης, για 3η φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο ενός χρόνου και υπάρχουν πλέον κίνδυνοι να μην μπορέσει να επιστρέψει ξανά στην πρότερη κατάσταση.

Ο 22χρονος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έχασε το Μουντιάλ της Βραζιλίας εξαιτίας του ίδιου τραυματισμού, ενώ φέτος ήταν εκτός από κάποια παιχνίδια στην αρχή της σεζόν πάλι γι' αυτό το πρόβλημα.

Παράλληλα με τα ματς της Λεβερκούζεν που θα χάσει τώρα, δεν θα μπορέσει να βρεθεί και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε κι ενώ ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον είχε συμπεριλάβει στον προεπιλογή των ξενιτεμένων.

Ακόμη και οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου δεν μπορούν να πιστέψουν την ατυχία του νεαρού, με τον αθλητικό διευθυντή της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ να δηλώνει: "Κρίμα για τον Κυριάκο!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK