Με τσιγάρο και μπύρα ο Μπόατενγκ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Σάλκε, η οποία απεικονίζει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ να καπνίζει και να πίνει μπύρα πριν περάσει από έλεγχο ντόπινγκ μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Λεβερκούζεν.

Με τσιγάρο και μπύρα ο Μπόατενγκ

Στις 15 Φεβρουαρίου, η Σάλκε πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-1. Λίγες μέρες μετά, το φως της δημοσιότητας είδε μια φωτογραφία από εκείνη την βραδιά, η οποία απεικονίζει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ να καπνίζει και να πίνει μπύρα μετά από το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων στα αποδυτήρια της Σάλκε.

Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την εν λόγω φωτογραφία να έχει τραβηχτεί πριν από τον έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε μετά από το τέλος του αγώνα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, ερωτηθείς για την φωτογραφία απάντησε πως είναι σύνηθες για τους ποδοσφαιριστές να πίνουν μπύρα πριν από έλεγχο ντόπινγκ προκειμένου να μπορούν να ουρήσουν. Αναφορικά με το τσιγάρο, τόνισε πως ο 26χρονος Μπόατενγκ συνηθίζει να καπνίζει ένα τσιγάρο μετά από κάθε νίκη της ομάδας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK