Παπαδόπουλος: "Επιτέλους, είμαι εδώ"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξέγραψε το 2013 και είναι έτοιμος να βρει ξανά τον αγωνιστικό ρυθμό του μέσα στο 2014, όπως δηλώνει μετά από την προετοιμασία της Σαλκε στο Κατάρ.

Παπαδόπουλος: "Επιτέλους, είμαι εδώ"

Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στην ιστοσελίδα της Bundesliga για το πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 14 μήνες και εξήγησε ότι πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

"Όταν είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να αγωνιστείς, είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά είμαι ο τύπος ανθρώπου που πάντοτε σκέφτεται θετικά. Αισθάνομαι πραγματικά καλά και μπορώ να συμμετάσχω σε μία ολόκληρη προπόνηση. Είναι πανέμορφο συναίσθημα. Επιτέλους, είμαι εδώ, μπορώ να προπονηθώ σκληρά με τα παιδιά και να διασκεδάσω. Μου έλειψε. Είμαι πίσω ξανά!"

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αποθεώθηκε από τους φίλους των "βασιλικών μπλε" στην επιστροφή του στην ενεργό δράση για λίγα λεπτά απέναντι στη Φράιμπουργκ, κάτι που θα θυμάται για καιρό: "Ειλικρινά, λατρεύω αυτούς τους φιλάθλους. Είναι φαινόμενο, απερίγραπτοι, είναι τρελό. Ήταν μία αξιαγάπητη στιγμή και μου έδωσε μεγάλη δύναμη για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν πλέον. Κοιτάζω μόνο μπροστά.

Στη φιλική νίκη 2-1 με αντίπαλο την Αλ Γκαράφα αγωνίστηκε για 45 λεπτά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και είναι έτοιμος να επανέλθει στο βασικό σχήμα της ομάδας του Γκελζενκίρχεν: "Δεν είχα προβλήματα μετά από το παιχνίδι. Το να παραμείνω υγιής είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα μπόνους. Θέλουμε να ανασυνταχθούμε και να σκαρφαλώσουμε στον πίνακα της βαθμολογίας. Ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK