19η αγ.: Μηδέν στο πηλίκο για Λεβερκούζεν, Σάλκε

Η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να διατηρήσει την καλή παράδοση στην έδρα της Φράιμπουργκ και "κόλλησε" στην ισοπαλία 0-0 για τη 19η αγωνιστική της Bundeliga. Ίδιο αποτέλεσμα και για τη Σάλκε, που πέταξε βαθμούς στο Άουγκσμπουργκ.

19η αγ.: Μηδέν στο πηλίκο για Λεβερκούζεν, Σάλκε

Ενέργεια, ταχύτητα, ρυθμός, αλλά κανένα γκολ. Η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τη Λεβερκούζεν είχε ενδιαφέρον από κάθε άποψη, αλλά της έλειψε το γκολ με συνέπεια οι 2 ομάδες να περιοριστούν στο βαθμό της ισοπαλίας. Αμφότερες καλά στημένες, με τους γηπεδούχους να δίνουν μεγάλη προσοχή στην άμυνα και να καλύπτουν αρκετά κενά.

19η αγ.: Μηδέν στο πηλίκο για Λεβερκούζεν, Σάλκε

Το πρόβλημά τους, όμως, έγκειται στην επίθεση σε αυτό το παιχνίδι, αφού τις 4 προηγούμενες σεζόν είχαν γνωρίσει ισάριθμες ήττες, χώρίς να σκοράρουν. Η ομάδα των Σάσα Λεβαντόβσκι και Σάμι Χίπια έφτασε κοντά στη διατήρηση της παράδοσης, αλλά ο Αντρέ Σίρλε, για 5η φορά φέτος (όσα και τα γκολ που έχε ισημειώσει) έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

19η αγ.: Μηδέν στο πηλίκο για Λεβερκούζεν, Σάλκε

Μία υποτονική Σάλκε δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και το τελικό 0-0 τη διατηρεί εκτός τροχιάς Champions League. Το 4-4-2 του Γενς Κέλερ δεν έφερε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για τους "βασιλικούς μπλε", που έχασαν τη μάχη του κέντρου από τους γηπεδούχους και αδυνατούσαν να αμυνθούν σωστά. Η απουσία του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου ήταν εμφανής, ενώ οι Ρόμαν Νόισταντερ και Λιούις Χόλτμπι νικήθηκαν κατά κράτος από τους Γιαν Μόραβεκ και Για Τσέολ Κου στη μεσαία γραμμή.

19η αγ.: Μηδέν στο πηλίκο για Λεβερκούζεν, Σάλκε

Το επιθετικό δίδυμο των Κλάας Γιαν Χούντελααρ και Τσίπριαν Μάρικα δεν έχει νικήσει ποτέ όποτε έχει αρχίσει βασικό, με τον Ρουμάνο επιθετικό να έχει κάκιστη απόδοση και να κινδυνεύει και με αποβολή, λόγω αρκετών δυνατών μαρκαρισμάτων. Η αντικατάστασή του από τον Μάρκο Χέγκερ βελτίωσε την εικόνα των φιλοξενουμένων, αφού αυξήθηκε ο αριθμός των μέσων, αλλά ο Αλεξάντερ Μάνινγκερ κράτησε ανέπαφη την εστία του και η Σάλκε αναδείχθηκε για πρώτη φορά ισόπαλη δίχως γκολ στο πρωτάθλημα από το Νοέμβριο του 2011.

Σε ρυθμούς twitter

# Η ιστοσελίδα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας "Equiipe" δημοσίευσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μίτσελ Μπάστος από τη Λιόν στη Σάλκε έναντι 7.000.000 ευρώ, αλλά η Λιιόν εξέδωσε ανακοίνωση και διέψευσε αυτήν την εξέλιξη.

# Ο Στέλιος Μαλεζάς παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Γκλάντμπαχ.

# Η Γκλάντμπαχ έφτασε τις 400 εντός έδρας νίκες στη Bundesliga με το 2-1 επί της Φορτούνα.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Ντόρτμουντ - Νυρεμβέργη 3-0

(18' πέν, 21' Μπλαστσικόφσκι, 88' Λεβαντόφσκι)

Γκλάντμπαχ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-1

(6' αυτ. Χουανάν, 14' Χέρμαν - 51' πέν. Σάχιν)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χόφενχαϊμ 2-1

(35' Λάνιγκ, 67' Άιγκνερ - 65' Φόλαντ)

Άουγκσμπουργκ - Σάλκε 0-0

Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ 2-1

(3' Αμπντελαουέ, 38' Ντιούφ - 46' Μάντλουνγκ)

Γκρόιτερ Φιρτ - Μάιντς 0-3

(53', 84' Σάλαϊ, 65' Μαλί)

Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν 0-0

Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης (16:30)

Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου (18:30)

Τα υπόλοιπα videos της 19ης αγωνιστικής

Γκλάντμπαχ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 2-1

Γκρόιτερ Φιρτ - Μάιντς 0-3

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χόφενχαϊμ 2-1

Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK