Τρίτη φορά στη Βέρντερ Βρέμης ο Κλαούντιο Πισάρο

Τρίτη θητεία στη Βέρντερ Βρέμης για τον Κλαούντιο Πισάρο. Ο 36χρονος πλέον Περουβανός που ήταν ελεύθερος, συμφώνησε σε όλα με τον γερμανικό σύλλογο και θα φορέσει την πράσινη φανέλα για ένα χρόνο.

Τρίτη φορά στη Βέρντερ Βρέμης ο Κλαούντιο Πισάρο

Παίκτης της Βέρντερ Βρέμης θα είναι για ένα χρόνο ο Κλαούντιο Πισάρο. Ο 36χρονος Περουβιανός φορ που είχε μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου, συμφώνησε σε όλα με τη Βέρντερ και επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Πισάρο πέρασε επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις και επέλεξε να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό "14". Να σημειωθεί ότι ο Πισάρο αγωνίστηκε στη Βέρντερ την τριετία 1999-2001 και σε 76 συμμετοχές πέτυχε 38 γκολ, ενώ επέστρεψε και το 2008 μέχρι το 2012, όπου σε 114 συμμετοχές σκόραρε 88 φορές.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ