Η Βόλφσμπουργκ πήγε, πλήρωσε και άρπαξε τον Γκόμεθ!

"Λύκος" ο Μάριο Γκόμεθ, υπέγραψε συμβόλαιο στη Βόλφσμπουργκ και επιστρέφει στη Γερμανία μετά από τρεις σεζόν στα ξένα.

Ο Μάριο Γκόμεθ επαναπατρίζεται για χάρη της Βόλφσμπουργκ, της όμορφης συζύγου του, που νυμφεύθηκε πρόσφατα, και της οικογενειακής ηρεμίας.

Άνθρωποι των "λύκων" έκαναν ταξίδι-αστραπή στη Φλωρεντία και ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις για τον Γερμανό φορ της Φιορεντίνα, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Πάουλο Σόουζα.

Η Μπεσίκτας ήθελε να τον κρατήσει είτε ανανεώνοντας το δανεισμό είτε αγοράζοντας τα δικαιώματά του. Ωστόσο στα 31 του ο Γκόμεθ απέρριψε την επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη μετά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε η Βόλφσμπουργκ και έπεισε τον διεθνή επιθετικό να γυρίσει πίσω και να παίξει σε τρίτη ομάδα της χώρας μετά τη Στουτγκάρδη και την Μπάγερν Μονάχου.

Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα