Εκτός Κυπέλλου Γκλάντμπαχ και Βέρντερ

Εκτός από τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας βρέθηκαν οι Βέρντερ Βρέμης και Γκλάντμπαχ, οι οποίες ηττήθηκαν από ομάδες της τρίτης κατηγορίας.

Εκτός Κυπέλλου Γκλάντμπαχ και Βέρντερ

Βέρντερ Βρέμης και Γκλάντμπαχ δεν πραγματοποίησαν την καλύτερη δυνατή εκκίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς γνώρισαν πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο Γερμανίας.

Η Βέρντερ γνώρισε την ήττα με 3-1 στην παράταση από τη Σααρμπρίκεν, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με 5-4 στα πέναλτι από την Ντάρμσταντ, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι ήττες των δύο γερμανικών ομάδων εξαγρίωσαν τους οπαδούς τους, με τους φίλους της Βέρντερ να επιχειρούν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Σααρμπρίκεν και τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ να μπαίνουν στο γήπεδο και να σπάνε μια διαφημιστική πινακίδα. Ευτυχώς η παρέμβαση των αστυνομικών αρχών απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια.

Εκτός του Κυπέλλου έμεινε και η νεοφώτιστη στην Μπουντεσλίγκα, Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, που ηττήθηκε με 2-1 από τη δεύτερης κατηγορίας Αρμίνια Μπίλεφελντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK