Προημιτελικά: Η Μπάγερν αποκαθήλωσε τη Ντόρτμουντ

Η Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει στο θρόνο της σε κάθε επίπεδο και μετά το πρωτάθλημα δείχνει έτοιμη να κατακτήσει και το κύπελλο Γερμανίας, αποκλείοντας στα προημιτελικά του θεσμού την περσινή κάτοχο Ντόρτμουντ μετά τη νίκη με 1-0 στην "Άλιαντς Αρένα".

Προημιτελικά: Η Μπάγερν αποκαθήλωσε τη Ντόρτμουντ

Από το περσινό 5-2 του τελικού έχουν περάσει αρκετοί μήνες και οι Βαυαροί έχουν αποδείξει την ανωτερότητά τους έναντι των προηγούμενων ηγετών του γερμανικού ποδοσφαίρου, αν και ακόμα δεν τους είχαν υποτάξει σε σημαντική διοργάνωση. Η νίκη 2-1 στο σούπερ καπ του καλοκαιριού πέρασε ως μη γενόμενη, ενώ στο πρωτάθλημα η ισοπαλία άφησε ερωτήματα σχετικά με τη... φοβία των παικτών του Γιουπ Χάινκες έναντι εκείνων του Γίργκεν Κλοπ.

Προημιτελικά: Η Μπάγερν αποκαθήλωσε τη Ντόρτμουντ

Μέχρι που δόθηκε η ευκαιρία του κυπέλλου, η ευκαιρία για τη ρεβάνς. Και οι πρωτοπόροι της Bundesliga την άρπαξαν από τα μαλλιά. Ακόμα και ο... φαλακρός Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ σημείωσε το γκολ που χώρισε επίσημα τις 2 ομάδες στο 43ο λεπτό. Ένα γκολ που δεν αποτυπώνει τη διαφορά δυναμικότητας στον αγώνα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μονίμως στο γκάζι και τους φιλοξενούμενους να πιάνουν μία από τις χειρότερες αποδόσεις τη φετινή σεζόν και να αδυνατούν να ανταπεξέρθουν στις απαιτήσεις του αγώνα. Η αστοχία και ο Ρόμαν Βάιντενφελερ κράτησαν το σκορ σε τόσο χαμηλό επίπεδο, με την Μπάγερν να προκρίνεται στην επόμενη φάση χάρη σε μία νίκη που ίσως ανοίγει έναν νέο κύκλο ηγεμονίας της στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Σε ρυθμούς twitter

Προημιτελικά: Η Μπάγερν αποκαθήλωσε τη Ντόρτμουντ

# Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο το κορεό των φίλων της Μπάγερν στην "Άλιαντς Αρένα", με τα χρώματα του Μονάχου, που... συμπίπτουν με αυτά της Ντόρτμουντ. "Τα χρώματα της πιο κουλ πόλης", το σχετικό μήνυμα.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Μάιντς - Φράιμπουργκ 2-3 παρ. (2-2 κ.α.)

(2' Πάρκερ, 4' Ζίμλινγκ - 86' Σαντίνι, 90+3' πέν., 108' Καλιγκιούρι)

Κίκερς Όφενμπαχ - Βόλφσμπουργκ 1-2

(81' Στάντελ - 49' Όλιτς, 71' Ντοστ)

Στουτγκάρδη - Μπόχουμ 2-0

(18' Γκέντνερ, 81' Ιμπίσεβιτς)

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ 1-0

(43' Ρόμπεν)

Τα υπόλοιπα videos των προημιτελικών

Στουτγκάρδη - Μπόχουμ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK