Ακόμα και τουαλέτες θα καθαρίσει ο Μπρέμε για να επιβιώσει!

Ο παίκτης που χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 στη Γερμανία με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι κόντρα στην Αργεντινή του Μαραντόνα, σήμερα πνίγεται στα χρέη. Μέχρι και στον καθαρισμό μπανιών θα αναγκαστεί να εργαστεί για να τα βγάλει πέρα! Οι κατάρες του Μαραντόνα φαίνεται να εισακούστηκαν.

Ακόμα και τουαλέτες θα καθαρίσει ο Μπρέμε για να επιβιώσει!

Ο Γερμανός που σκόραρε το μοναδικό γκολ στον τελικό του Μουντιάλ του 1990, Αντρέας Μπρέμε, ποτέ του δεν φανταζόταν πως 24 χρόνια μετά θα κατέληγε να πνίγεται στα χρέη και δεν θα μπορούσε να πληρώσει ούτε τα βασικά! Ίσως τελικά οι κατάρες που έριξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον χαμένο τελικό της Αργεντινής στον Μπρέμε για το πέναλτι που δεν ήταν, να... εισακούστηκαν!

Το παρελθόν μπορεί να ήταν ένδοξο για τον Γερμανό άσο, ωστόσο η κατάσταση στην οποία ζει σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Τα χρέη του ανέρχονται στα περίπου 200.000 ευρώ και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το σπίτι του.

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ δήλωσε από την μεριά του: "Έχουμε την υποχρεώση να προσπαθήσουμε να τον βγάλουμε έξω από αυτή την κατάσταση, έχει δώσει πολλά στο γερμανικό ποδόσφαιρο χαρίζοντας τον παγκόσμιο τίτλο στη χώρα μας.

Το γερμανικό ποδόσφαιρο οφείλει να του πει ευχαριστώ βοηθώντας τον".

Επίσης, ο πρώην συμπαίκτης του Μπρέμε, Όλιβιερ Στράουμπε του προσέφερε δουλειά... καθαριστή, προκειμένου ο Γερμανός να βγάλει κάποια χρήματα:

"Είμαστε διαθετειμένοι να προσλάβουμε τον Αντρέα στην εταιρία που έχουμε και η οποία αναλαμβάνει καθαρισμούς μπάνιων. Έτσι θα αντιληφθεί τι σημαίνει η πραγματική δουλειά και η πραγματική ζωή.

Θα τον βοηθήσει για να βελτιώσει την εικόνα του. Αυτό για μένα είναι βοήθεια προς αυτόν". Ο Μπρέμε δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα εργαστεί στην εταιρία καθαρισμού ή όχι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι μέρες δόξας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK