Σώθηκε το Αμβούργο

Έπειτα από μία ιδιαίτερα συναρπαστική αναμέτρηση, το Αμβούργο επικράτησε 2-1 της Καρλσρούης στην παράταση και εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο της Bundesliga για τη σεζόν 2015-16.

Σώθηκε το Αμβούργο

Η Καρλσρούη παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, με συνέπεια το Αμβούργο να έχει υψηλό ποσοστό κατοχής στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και πολλές καταγεγραμμένες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 62ο λεπτό και εν τέλει το έβαλαν στο 78ο με μονοκόμματο πλασέ του Ράινχολντ Γιάμπο, έπειτα από ωραία σκαφτή μπαλιά του Ρούβεν Χένινγκς.

Το Αμβούργο βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, δεδομένου ότι λίγο η κεφαλιά του Πιέρ-Μίτσελ Λασογκά σταμάτησε στο δοκάρι της Καρλσρούης, όταν ο Μαρσέλο Ντίας εκτέλεσε ιδανικά ένα φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής και στο 91' (δύο λεπτά πριν από το φινάλε των καθυστερήσεων) έφερε το ματς στα ίσα.

Ο επαναληπτικός οδηγήθηκε στην παράταση και όδευε προς τη διαδικασία των πέναλτι, όταν ο Ζολτάν Στίεμπερ ντρίμπλαρε με χάρη, ο Κλέμπερ Ρέις έκανε το γύρισμα και ο Μίλερ κλείδωσε την παραμονή της ομάδας του Μπρούνο Λαμπαντία.

Σε ρυθμούς twitter

# Το Αμβούργο δεν είχε σκοράρει με φάουλ σε κανένα ματς της κανονικής διάρκειας! Το έβαλε την κατάλληλη στιγμή ο Ντίας

# Το Αμβούργο εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει ούτε σεζόν της Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK