Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-1

Με δύο πολύ όμορφα γκολ των Μαυριά και Μπουντόπουλου αντίστοιχα, Αναγέννηση και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στην Καρδίτσα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-1
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αναγέννηση και την ΑΕΛ στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παραμείνουν αήττητοι εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι αήττητοι εκτός.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά το ματς, προσφέροντας αρκετές ευκαιρίες και γρήγορο ρυθμό από πολύ νωρίς, χωρίς όμως καμία από τις δύο να μπορεί να βρει δίχτυα. Η ΑΕΛ, με ιδιαίτερα κινητικό τον Μαρουκάκη, ήταν πιο επικίνδυνη, βρίσκοντας σε αρκετές περιπτώσεις την ευκαιρία να σουτάρει, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μπουντόπουλο που σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ από μακριά.

Η απάντηση από την Αναγέννηση ήρθε στο 61' με παρόμοιο τρόπο. Ο Μπλέντι έκανε το γέμισμα στην περιοχή, οι παίκτες της Λάρισας μπερδεύτηκαν, η μπάλα στρώθηκε στον Μαυριά και αυτός με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι έδωσαν βάση στην άμυνά τους για να κρατήσουν την ισοπαλία και τελικά τα κατάφεραν, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (57' Πιτταράς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (57' Μοσχάκης), Μπλέντι, Τσούκαλος, Μπιτέλης (75' Ακασού), Μαυριάς.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος (6' Γιοβάνοβιτς), Κομεσίδης, Μπανούσης, Ναγιάρ (78' Λαμπρόπουλος), Μπουντόπουλος (70' Μπόγιοβιτς), Ροβίθης, Ουρτάδο, Μαρουκάκης.

To LIVE της αναμέτρησης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK