Απώλεια του Πλατανιά, νέα ήττα της ΑΕΛ

Ο Πλατανιάς δεν σκόραρε στην Επανομή και η Αναγέννηση πήρε τον βαθμό (0-0) απέναντι στους πρωτοπόρους της Football League, αλλά ισόβαθμους πλέον με τη Βέροια. Νέα ήττα της ΑΕΛ, αυτή τη φορά από την Καλλιθέα (1-0).

Απώλεια του Πλατανιά, νέα ήττα της ΑΕΛ

Ο Πλατανιάς αν δεν σκοράρει τα βρίσκει σκούρα. Εξ ου το 0-0 στην Επανομή απέναντι στην αξιόμαχη Αναγέννηση που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, αυτή τη φορά όμως με συγκάτοικο τη Βέροια που το Σάββατο πήρε το τρίποντο. Στην τέταρτη θέση και ζωντανή για τα πλέι οφ η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη με 24 βαθμούς.

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Φωκικός, ο οποίος νίκησε τον Βύζαντα Μεγάρων 1-0 με τον Διαμαντόπουλο στο 20' να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν νωρίτερα, αλλά η προσπάθεια του Κωστόπουλου μόλις στο 9ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτταρά.

Στην Καλλιθέα, η Λάρισα συνεχίζει... την καθοδική της πορεία. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη πήρε το τρίποντο της νίκης με το τέρμα του Μαρουκάκη στο 15' και το συγκρότημα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έμεινε στην 8η θέση με 19 βαθμούς. Παρέα πλέον έχει και την Καλλιθέα που με αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για πλέι οφ.

Σπουδαίο αποτέλεσμα και για την Αναγέννηση Γιαννιτσών κόντρα στην Καλλονή (2-1). Ο Σπαθάρας στο 42ο λεπτό άνοιξε το σκορ και ο Σερέτης με κεφαλιά στο 81' ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου. Το συγκρότημα του Λουτσιάνο κέρδισε πέναλτι στο 90' και μείωσε με τον Λεοζίνιο στις καθυστερήσεις, αλλά το ματς και συνάμα ο χρόνος είχαν χαθεί.

Στην Καισαριανή, ο Πανθρακικός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στα... πιτσιρίκια του Εθνικού Αστέρα (γνωστά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του Εξαρχου) και πήρε εύκολη νίκη με 2-0. Μία από τα ίδια και στη Ρόδο. Σε ένα ματς που άρχισε με 23 λεπτά καθυστέρηση, αφού για ακόμη μία φορά ο Διαγόρας δεν είχε λεφτά να πληρώσει διαιτητή και βοηθούς, η Παναχαϊκή ξέσπασε και πήρε μια εμφαντική νίκη με 4-0.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

Αγροτικός Αστέρας - Βέροια 1-2

(69' πεν. Καρακατσάνης / 31' Καντί, 83' Βεργώνης)

Διαγόρας - Παναχαϊκή 0-4

(29' Θεοδωρέλλης, 34' Φουρτάδο, 51' Ντίνας, 89' Μαπούκου)

Ηρακλής Ψαχνών - Πανσερραϊκός 0-0

Φωκικός - Βύζας Μεγάρων 1-0

(20' Διαμαντόπουλος)

Αναγέννηση Επανομής - Πλατανιάς 0-0

Εθνικός Αστέρας - Πανθρακικός 0-2

(29' Μπαϊκαρά, 72' Χλωρός πεν.)

Θρασύβουλος - Πιερικός 2-1

(23' πεν., 68' Ντακόλ - 58' Κουτσοσπύρος)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλονή 2-1

(42' Σπαθάρας, 81' Σερέτης - 91' Λεοζίνιο πεν.)

Καλλιθέα - ΑΕΛ 1-0

(15' Μαρουκάκης)

*** Διαβάστε τι έγινε στον Νότιο και τον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Το live των αναμετρήσεων:

News 24/7

24MEDIA NETWORK